Team

In onze kliniek werken alleen ervaren cosmetisch artsen, we stellen hen graag aan u voor.

Hero Zijlker

Hero Zijlker

Cosmetisch arts

Cosmetisch arts Hero Zijlker heeft jarenlang gewerkt in de plastische chirurgie waar zijn passie voor de cosmetische geneeskunde is ontstaan. Aansluitend is dokter Hero door niemand minder dan injectable goeroe dokter Tom van Eijk opgeleid tot cosmetisch arts. Met zijn uitgebreide achtergrond kan hij u deskundig adviseren over de behandeling die het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen.

“Als cosmetisch arts streef ik om mensen gelukkig te maken. Met veel precisie en persoonlijke aandacht verzeker ik u van een natuurlijk en schitterend resultaat.”

BIG nummer: 19922460201

Myrte Visser

Myrte Visser

Cosmetisch arts

Dokter Myrte Visser deed als arts werkervaring op binnen de chirurgie en plastische chirurgie in Nederland, Italië en Tanzania. Gaandeweg focuste zij zich op injectables.

Zij was jarenlang betrokken bij internationale cursussen voor het veilig injecteren van Botox en fillers. Haar behandelingen zijn gebaseerd op de meest veilige technieken en garanderen een natuurlijk resultaat.

'Ik ga voor een persoonlijke benadering. Ik vind luisteren belangrijk en leg graag uit, zodat we samen kunnen besluiten tot een passend behandelplan. Altijd met het doel om met subtiele verschillen een fris en natuurlijk resultaat te bereiken.’

BIG nummer: 39929279201

Tom van Eijk en Bart Stubenitsky

Tom van Eijk en Bart Stubenitsky

Kliniek eigenaren

Tom van Eijk is cosmetisch arts en internationaal toonaangevend op het gebied van injectables. Hij is uitvinder van de revolutionaire ‘Fern Pattern Technique' en ‘Lip Tenting Technique’. Over deze en andere innovatieve technieken geeft hij workshops en lezingen aan collega artsen over de gehele wereld.

Bart Stubenitsky is plastisch chirurg gespecialiseerd in het gezicht, met een passie voor neuzen. Voor meer informatie over onze chirurgische ingrepen, kunt u hier terecht.

Mireille Treffers

Mireille Treffers

Assistent

Mireille begeleidt u voor en na ieder bezoek. Zij zal uw eerste vragen en wensen met u bespreken en kan voor u een afspraak inplannen. U kunt Mireille bereiken via +31 6 25 21 19 06.