Huidboosters in Amsterdam

Last van fijne lijntjes of een doffe huid? Huidverbeterende injectables zoals Profhilo of Sculptra kunnen uitkomst bieden.

Profhilo

Profhilo is een skinbooster en bestaat volledig uit hyaluronzuur. Ten opzichte van hyaluronzuur fillers is de concentratie hyaluronzuur in Profhilo hoger en is de substantie vloeibaarder. Hierdoor zorgt Profhilo voor huidverbetering, zonder toevoegen van volume zoals het geval kan zijn bij een reguliere filler. Profhilo zorgt voor hydratatie, een stralende huid en verlichting van de fijne lijntjes. Behandelzones voor Profhilo zijn onder andere het gezicht, hals, decolleté, armen, buik en benen.

Voor een optimaal resultaat wordt de behandeling na dertig dagen herhaald. Om het resultaat vervolgens te behouden wordt ieder half jaar één herhaalbehandeling geadviseerd.

Sculptra

Sculptra is een biologisch afbreekbaar product bestaande uit polymelkzuur. Het stimuleert de huid om collageen te produceren. Hierdoor verstevigt de huid en verminderen fijne lijntjes. De collageenproductie van Sculptra is sterk, maar het proces verloopt langzaam. Het kan daarom maanden duren voordat het effect van Sculptra merkbaar is. Een Sculptra behandeling kan zowel in het gezicht als op het lichaam. Doorgaans zijn twee tot drie behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Het effect kan tot maar liefst vier jaar zichtbaar zijn. Voor optimaal onderhoud wordt een jaarlijkse herhaalbehandeling geadviseerd.

Mogelijkheden huidverbetering Amsterdam

Profhilo, Sculptra, Fern Pattern Techniek.

Prijzen

Product Hoeveelheid Tarief
Sculptra      1 flacon 540
  2 flacons 950
Profhilo 2 ml 260
  3 ml 370
  4 ml 475
  5 ml 570
  6 ml 650

Huidverbetering in het kort

  • Veilig
  • Hydratatie en collageen stimulatie
  • Behandelzones gezicht én lichaam