Filler behandeling in Amsterdam

Met een filler behandeling wordt in Nederland vrijwel altijd een behandeling met een tijdelijke hyaluronzuur filler bedoeld. Hyaluronzuur komt van nature onder andere in de huid voor en heeft een sterk wateraantrekkend vermogen.

In de loop der jaren neemt de hoeveelheid hyaluronzuur en daarmee de hydratatie van de huid af. Een filler behandeling met hyaluronzuur kan onder meer dit proces compenseren. Als de filler ín de huid geïnjecteerd wordt, zal dit resulteren in kwaliteitsverbetering van de huid. Het hyaluronzuur bindt met vocht, maar stimuleert ook de aanmaak van eigen collageen dat de huid stevigheid biedt. Wordt de filler onder de huid geïnjecteerd, zal dit leiden tot toename van onderhuids volume. Hiermee kunnen ook botstructuren worden nagebootst. Kortom, fillers maken het mogelijk om de huid te verstevigen, rimpels te verminderen en contouren te accentueren of juist te verzachten. Bij Tom & Bart Esthetics werken wij tijdens een filler behandeling alleen met A-merk Restylane.

Direct na de filler behandeling is een gedeelte van het resultaat merkbaar. Soms is er een vervolgbehandeling nodig om het effect te versterken. Na twee tot vier weken ziet u het eindresultaat. De effecten van een filler behandeling kunnen tot 24 maanden aanhouden, afhankelijk van de behandeling.

Fern Pattern Techniek

In veel gevallen worden rimpels veroorzaakt door een gebrek aan stevigheid van de huid. Bij de fern pattern techniek wordt specifiek deze oorzaak behandeld. Door hyaluronzuur enkel in de lederhuid te injecteren, verstevig je de huid zonder onnatuurlijke vulling te creëren. Het meest effectieve patroon om lijnen te verminderen heeft de vorm van een varenblad, a ‘Fern Pattern’. De innovatieve Fern Pattern techniek is uitgevonden door Drs. Tom van Eijk.

Mogelijke filler behandelingen Amsterdam

Lippen, Rimpels, Wallen, Ingevallen slapen, Jukbeenderen, Mondhoeken, Marionetlijnen, Kaaklijn, Kin, Oorlellen, Handen, Littekens.

Prijzen

Bij Tom and Bart Esthetics worden de filler technieken hoofdzakelijk toegepast voor verbetering van de huidkwaliteit, en niet voor opvullen van het gelaat. Op deze manier garanderen wij u het behoud van uw natuurlijke schoonheid. Onze technieken vergen ruime tijd, waarbij een geringe hoeveelheid filler wordt gebruikt (doorgaans 0.5 tot 1.0 ml per behandelsessie).

Hyaluronzuur fillers Hoeveelheid Tarief
Restylane 0,5 ml. 260
Restylane 1 ml. 470
Restylane Lyft, Vital, Kysse 1 ml. 470
Restylane 2 ml. 810
Restylane Vital (handen) 3 ml. 850
Viscoderm Hydrobooster 0,5 ml. 250
Viscoderm Hydrobooster 1,1 ml. 400
Hyaluronidase (oplossen fillers) 1 ml. 150

Fillers in het kort

  • Veilig
  • ⁠Direct effect, eindresultaat na 1-3 maanden
  • ⁠Doorgaans niet meer dan 1ml nodig