Botox behandeling in Amsterdam

Botox is een veelgebruikt geneesmiddel om spieren tijdelijk te laten ontspannen. Botox bevat een eiwit, botuline toxine, dat ervoor zorgt dat de behandelde spier tijdelijk niet kan worden aangestuurd door de zenuw.

Het gevolg is dat rimpels verminderen, omdat de huid in het behandelde gebied tot rust komt. Daarnaast kan een Botox behandeling littekens verfraaien en klachten van tandenknarsen, overmatig zweten en hoofdpijn verhelpen. Bij Tom & Bart Esthetics maken wij gebruik van het A-merk Azzalure.

U ziet binnen twee weken effect van de Botox behandeling. De werkingsduur van Botox beslaat gemiddeld drie tot vier maanden. Bij herhaald gebruik kan het effect zelfs iets langer aanhouden. Het effect van Botox is altijd tijdelijk doordat de zenuwuiteinden zich altijd weer herstellen.

Mogelijke Botox behandelingen Amsterdam

Afhangende mondhoeken, Voorhoofdrimpels, Fronsrimpels, Wenkbrauwlift, Kraaienpootjes, Hoofdpijn en migraine, Tandenknarsen en kaakklemmen, Gummy smile(tandvleeslach), Bunny Lines, Kinrimpels en putjes, Platysma bands(halsbanden), Littekens, Anti transpiratie.

Prijzen

Bij de meeste cosmetische klinieken betaal je per behandelde lichaamsregio. Bij Tom and Bart Esthetics betaal je alleen voor de hoeveelheid gebruikte Botox. Één dosis per regio (kraaienpootjes, frons enz.) wordt gebruikt om de spier volledig te relaxeren en zorgt voor maximale huidontspanning en herstel. Ook kan er gekozen worden voor een halve dosis per regio. Dit staat bekend als 'baby' Botox en zorgt voor een mildere relaxatie van de behandelde spieren. 
 
Rekenvoorbeeld: één dosis Botox verdeeld over twee regio's (frons en kraaienpootjes) kost 180 euro.

Botuline Toxine Dosis Tarief
Botox/Azzalure ½ 100
Botox/Azzalure 180
Botox/Azzalure 1 ½ 260
Botox/Azzalure 2 330
Botox/Azzalure 2 ½ 360
Botox/Azzalure 390
Botox/Azzalure Oksels 430
Abonnement 15% korting bij 3 behandelingen

1 dosis = 62.5 Speywood units

Botox in het kort

  • Veilig
  • Effect binnen 2 weken
  • Werkingsduur 3-6 maanden